Protocol/ maatregelen Corona in de praktijk

Het allerbelangrijkste is dat je niet mag komen voor een behandeling als je last hebt van de volgende verschijnselen :
(neus)verkoudheid
Hoesten
Kuchen of niezen
Loopneus
Keelpijn
Verhoging ( =tot 38 graden) of koorts
Kortademigheid
Recent hoofdpijn terwijl je daar normaal geen last van hebt
Branderige ogen
Reuk-, en/of smaakverlies
Recent onverklaarbare vermoeidheid
Diarree

Pas 24 uur na het verdwijnen van deze klachten mag er een behandeling plaats vinden. Ook als er iemand binnen je huishouden/gezin deze klachten heeft moeten we de behandeling uitstellen. En indien er bij jou of een huisgenoot Corona is vastgesteld in de laatste 14 dagen mag je ook niet naar de praktijk komen.

Naast deze voorwaarden heb ik de volgende maatregelen genomen in de praktijk :
• Neem zelf 2 grote handdoeken of een hoeslaken mee in een (plastic) tas, voor het behandelen op de behandeltafel. Als u het snel koud krijgt is een dekentje misschien ook fijn.
• Ik vraag u vriendelijk om zo exact mogelijk op de afgesproken tijd binnen te komen, maximaal 5 minuten voor aanvang van je behandeling. Dit om te contact te voorkomen met andere cliënten in de praktijk.
• Mocht u eerder zijn dan verzoek ik u om in uw auto of buiten te wachten. Mocht het weer of andere omstandigheden dit niet toestaan dan bent u natuurlijk welkom om binnen te komen, maar houdt daarbij rekening met de richtlijnen van het RIVM
• Kom indien mogelijk alleen naar de praktijk, uiteraard met uitzondering van kinderen. • Desinfecteer uw handen direct bij binnenkomst. In de wachtkamer staat desinfectiemiddel.
• Tussen de afspraken heb ik extra tijd ingepland om alle oppervlakken te desinfecteren.
• Hoewel mijn praktijk beschikt over een toilet vraag ik u toch om daar zo min mogelijk gebruik van te maken. In geval van nood is dit natuurlijk mogelijk.
• Bij mij in de praktijk worden geen mensen met corona behandeld, zij worden behandeld door gespecialiseerde therapeuten en in revalidatiecentra.

Ik doe er op deze manier alles aan om veilig en verantwoord te behandelen. Hopelijk tot snel!

Irene Hin, Praktijk voor Kinesiologie en Natuurgeneeswijzen