Ervaringsverhalen

Marina (56)

In de zomer van 2017 ben ik een paar maal bij Irene geweest. Het bijzondere aan haar is dat zij exact kan beschrijven hoe je als mens bent en waar je tegen aan loopt omdat bijvoorbeeld zaken niet goed verwerkt zijn. Het verleden is er echter ik kan beter mee omgaan, een plekje geven.                     Hoe zij dit exact doet kan ik niet goed beschrijven echter het resultaat is er, ik zit beter in mijn “vel”. Dit op een positieve manier kijkend naar mijzelf.

In de tweede sessie hebben we gekeken naar mijn cola light (suiker) verslaving.  Een fles per dag. Inmiddels ben ik een half jaar van mijn cola light verslaving af.                                                                                                                                                                                                                                                  Irene toont oprechte interesse in je waardoor je zelf groeit en de kracht krijgt om zaken te realisten.

Jessica (23)
Omdat ik regelmatig last had van duizeligheid en gehoorverlies (ziekte van Ménière) en KNO-artsen me niet verder konden helpen ben ik terecht gekomen bij Irene. Vooral in drukke en/of stressvolle periodes had ik hier regelmatig last van. Ik had gehoopt dat door de kinesiologie de duizeligheid iets zou afnemen, maar dit resultaat had ik niet verwacht. Ik ben namelijk, ondanks best stressvolle gebeurtenissen de afgelopen tijd, geen enkele keer meer duizelig geweest. Super fijn!

Jayno (13)
Ik ben ontzettend blij dat ik geholpen ben door Irene  en ik weer lekker kan voetballen zonder pijn.. Ook op school gaat het stukken beter en ben ik beter geconcentreerd, zelfs een super punt voor Engels gehaald.
Bedankt Irene, groetjes Jayno

Hallo ik heet Emma. (9 jaar)
Ik ben bij Irene geweest omdat ik niet alleen naar boven en naar beneden en alleen thuis durfde te blijven. Irene heeft me geholpen om vertrouwen te hebben en me veilig te voelen. Nu weet ik niet meer hoe het was om bang te zijn. Ik durf nu ook alleen naar de winkel en naar vriendinnetjes te lopen. Dat is fijn.

Esther (46) en Sterre (7)

Irene heeft onze dochter Sterre enorm geholpen met haar angsten voor honden en maskers. Door Irene haar lieve gesprekken met Sterre wist ze de juiste behandeling toe te passen. Ze is niet meer bang voor honden en met de maskers gaat ook heel veel beter. Ook de nachten slaapt Sterre nu door, wat voor ons na 7 jaar geweldig is. Sterre heeft het als zeer prettig ervaren en volgens haar zeggen ” wil ze graag nog een keer terug naar Irene als ze ergens mee zit”. Er was dus duidelijk een klik! We kijken er super positief op terug!!

Rian(48)

De eerste keer dat ik bij Irene kwam is nu denk ik zo’n 6 jaar geleden. Ik kwam voor mijn Herpus virus. Toen ontdekte Irene dat ik ook allergisch was voor bomen en stof. De behandeling werd voortgezet. In deze 6 jaar ben ik af en toe weer naar Irene toe gegaan voor uiteenlopende klachten zoals voor ‘lange tenen’,  niet goed in mijn vel zitten, hevige verkoudheid, ontstoken luchtwegen en zelfs voor klachten in mijn maagstreek ben ik uitstekend bij haar geholpen. Ik stuur ook mijn vrienden op haar af en tot nu toe is iedereen zeer tevreden over haar behandelingen. 

 

Irma (40)

Zowel mijn zoontje Dante (9 jaar) als ik, zijn al verschillende malen bij Irene geweest. In begin 2014 hebben wij Irene leren kennen. Eigenlijk door advies van een derde. Irene kan mij letterlijk meenemen in het gevoelsleven van mijn kind. Heel helder en vooral erg praktisch. Hierdoor zijn wij beiden in een bewustwordingsproces gekomen en kreeg ik handvatten, hoe ik met zijn gedrag of situaties beter om kon gaan. Tevens kon ik ook beter naar mezelf te kijken, “het spiegeltje”. Het gaat veel beter met mijn zoontje, Dante. Hij staat steviger in zijn schoenen, minder onzeker en wij begrijpen elkaar nu zoveel beter. Irene is ook erg goed met kinderen! Dante en ik zijn dan ook naar elkaar toe gegroeid. Hierdoor is er weer balans en  rust in huis gekomen. Vol trots komt hij altijd weer bij Irene vandaan. Met zijn nieuwe edelstenen.

Ik ben enorm blij Irene ontmoet te hebben. Zowel als persoon als kinesioloog. Irene is vooral oprecht, warm en weet altijd weer precies tot de kern te komen. Heel bijzonder. Ze geeft veel kracht en zelfvertrouwen en zorgt altijd weer voor nieuwe inzichten. Hierdoor versnellen processen op een zeer prettige manier en kun je vooral bij jezelf blijven. Dit geeft daadwerkelijk de kracht die je soms nodig hebt. Mijn schouders zijn letterlijk minder zwaar na een bezoekje bij Irene.

 

Myreen (48)

Ik ben bij Irene terecht gekomen voor mijn kattenallergie. Sinds de komst van mijn 2 kittens had ik veel last van niezen, jeukende en tranende ogen. Irene heeft heel goed naar mijn verhaal geluisterd en het in breder perspectief geplaatst. Eerst heeft zij de 10 basisstoffen getest en hieruit bleek o.a. ook dat ik een metaal-allergie en een vitamine C tekort had. Na de eerste behandeling en een vermijdingsdieet merkte ik al resultaat. Na 3 behandelingen was ik van mijn  kattenallergie af. De behandelingen bij Irene zijn zeer ontspannen. Met de komst van het voorjaar wil ik ook graag van mijn hooikoortsallergie afkomen.

 

Miriam (46)

Vorige week ben ik bij een Kinesiologie behandeling geweest vanwege mijn allergie voor pollen van berken en elzen. Vandaag kan ik tijdens het hardlopen voor het eerst sinds 30 jaar vrij ademen en genieten van het voorjaar zonder die eeuwige loopneus, kriebels en niesbuien. Hoe het precies werkt, die Kinesiologie, weet ik niet, maar dit is slechte één fysieke klacht die de afgelopen tijd met hulp van Kinesiologie uit mijn leven mocht verdwijnen. Tijdens mijn behandelingen werden oud zeer en huidige pijn met elkaar in verband gebracht en konden ze losgelaten worden. Dank je wel Irene, ik kom met jouw hulp steeds weer dichter bij mezelf en dat vind ik heerlijk!

 

Jolanda (42).

Drie jaar geleden heb ik een hersenstaminfarct gehad waaraan ik veel letsel over heb gehouden. Zo kon ik mij moeilijk concentreren en had aan mij rechterkant van mijn lichaam uitvalverschijnselen. Ik draag nu ook speciale schoenen omdat mijn voet op zijn kant stond en ik er geen gevoel in had. Bovendien kon ik niet goed tegen harde geluiden.

Door de goede behandelingen van Irene gaat het sindsdien veel beter met mij. Ik kan zelfs weer 1 ½ uur auto rijden en heb nu zelfs geen oordopjes meer nodig om de harde geluiden te dempen. Heel verwonderlijk vind ik zelf dat ik het gevoel in mij voet terug heb gekregen en zelfs als ik uitgerust ben, staat mijn voet bijna helemaal weer vlak.

Ik raad iedereen aan, om als je niet verder behandeld kunt worden, naar Irene toe te gaan. Je krijg het bedrag van de behandeling ook gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering omdat zij hierbij is aangesloten.

Irene bedankt.

 

Anja (51)

Ik ben al van jongs af aan astmapatiënt. Na de allergie behandeling bij Irene is de kortademigheid duidelijk minder en haal ik gelijkmatiger adem. Vòòr de behandelingen kon ik tijdens het wandelen met mijn hond bijna geen gesprek voeren, want ik had mijn zuurstof nodig om te lopen. Na de behandelingen kan ik kan ik beide activiteiten tezamen uitvoeren. Ik ben rustiger en dieper gaan ademhalen, zodat ik meer zuurstof in mijn longen kan opnemen. Ook bij inspanning heb ik meer controle over mijn ademhaling en hierdoor voel ik me veel zekerder!

 Marjon (47)

Graag wil ik mijn ervaringsverhaal delen over onze zoon Alec: Eerst zagen wij een kind dat helemaal vast liep en geen mogelijkheden meer zag. Wij konden moeilijk tot hem doordringen en zagen dat hij zich steeds meer afsloot. We wisten dat er een gezonde jongen, een sterke wil in hem zat, maar die was heel ver weg. Inmiddels was school teveel voor hem en en voelde Alec heel goed dat er iets moest veranderen. Gelijk de eerste keer bij Irene voelde hij zich gehoord en begrepen. Zijn energie en vertrouwen kwamen terug. Dit was aan het begin van de zomervakantie. Voor na de zomervakantie was er nog geen duidelijkheid waar Alec naar school zou kunnen. In de zomervakantie is Alec met begeleiding van Irene zo erg opgeknapt dat hij volledig van start is gegaan op een reguliere middelbare school. Het begeleidende team leek dit, gezien zijn situatie voor de vakantie, onmogelijk. Inmiddels zijn we alweer in het voorjaar en het gaat nog steeds goed! Ik vind het fantastisch en geniet van een jongen die gemotiveerd is. Irene heeft hem kunnen bereiken op het moment dat niemand dat lukte. Zij kon tot hem doordringen en bij datgene komen dat hem zoveel zorgen gaf. Daarnaast, heel belangrijk, Irene kon datgene wat wilde groeien ook meehelpen balanceren, om te laten groeien. Alec wist goed wat er nodig was en het lukte hem om dat te doen met hulp van Irene. Alec en Irene, jullie hebben hard gewerkt en veel bereikt. Alle lof! Bedankt, Marjon.

Tekst van Alec: Het ging eerst slecht met mij, maar nu gaat het heel goed.

(noot van mij: Natuurlijk is dit een heel fijn verhaal. Alec mag zeer trots zijn op zichzelf, in wat hij zelf heeft overwonnen. En ik heb ook alle lof voor zijn ouders die altijd in hem zijn blijven geloven en zijn kracht en vermogen konden zien!)

Petra (34)

Inmiddels kom ik al 3 jaar regelmatig voor een behandeling bij Irene Hin. Ze heeft mijn dochter goed geholpen met haar eczeem. Voor mezelf ben ik ook al met verschillende klachten bij haar geweest. Ze gebruikt Kinesiologie voor het achterhalen van de bron van je klachten. Als nuchter mens heb ik Kinesiologie nooit als zweverig ervaren, meer als het leggen van een puzzel van signalen die je lichaam je geeft, waarmee je met nieuwe inzichten verder kunt. Na de analyse zal ze je advies geven of proberen je problemen te balanceren. Het is me duidelijk geworden dat je lichaam op vele dingen kan reageren die je binnen krijgt, van voedsel tot emoties. Het is mooi om te zien dat alles aan elkaar hangt, maar ook dat je het kunt beïnvloeden met deze zachte en vriendelijke behandelmethode. Ik voel me er prettig bij.

 

Ans (40)

Ik liep al ruim een jaar met een allergie voor poezen en gras,boom en andere pollen. Het ene medicijn proberen daarna het andere medicijn proberen. Maar het leek wel al erger te worden. Ook was ik constant moe en had ik vaak last van bij-,voorhoofd en kaakholte ontstekingen. Erg vervelend allemaal en het wilde maar niet stoppen.

Totdat een goede kennis van mij het eens over Irene had, omdat zij er met haar dochtertje heen was geweest en ze had er goede ervaringen mee. Ik dacht dat ga ik eens proberen en een afspraak was dus snel gemaakt.

Ik werd bij haar allerhartelijkst ontvangen en Irene luisterde goed naar wat me bezig hield en naar mijn klachten. Daarna is ze begonnen met mijn lichaam en ik moet eerlijk bekennen in het begin vond ik het best moeilijk om er helemaal voor open te staan. Maar geleidelijk aan is dat toch gelukt en heeft Irene me enorm geholpen. Ik ben van mijn klachten af en daar ben ik heel blij mee. Als er weer iets is dan bel ik Irene en kan ik weer langskomen, maar dat is niet zo vaak,want het gaat gewoon heel erg goed met me.

 

Reacties op de 3 Inspiratiedagen “Wat voedt je en hoe dient het je”

Reacties na de inspiratie dagen

Het was een leuke en leerzame dag. Ik had heel veel energie erna. Ik ben van mezelf al positief, maar het leek of ik nog positiever was.

De inspiratie dag heb ik ervaren als warm, verrijkend, leerzaam, gezellig, ontspannend, opluchtend kortom het was een bijzondere dag! Dank je wel. Petra 

Na deze dag had ik een pittig gesprek. Met behulp van een van de oefeningen, kon ik heel rustig blijven. Nanette 

Wat heeft de proeverij van ervaringen mij goed gesmaakt! Voeding voor lichaam en geest, met liefde bereid en met aandacht geserveerd door Irene en Jenneke. Het was genieten en ont-moeten….. héérlijk! Elly

Een goed verzorgde dag met verrijkende onderdelen, waarvan sommige onderdelen direct en andere later hun effect doen opborrelen. Zeker het
komen waard! Helma

Ik heb een hele fijne dag gehad. Heel welkom om even een dag helemaal los te komen.

Dat is hoe ik het ervaren heb. Een rust in mijn lijf, dieper gezakt en meer ruimte.

Ik zag erg tegen de komende week werken op maar deze dag heeft me geholpen om in het nu te leven en de dagen te beleven zoals ze zijn. Caroline

Een dag om bij jezelf te komen! Caroline