Cursussen

shutterstock_173189864

Cursus SIPS 1

Op deze cursus leer je de theorie en achtergrond van de SIPS methode, het balanceren op diep nivo van spieren, gewrichten en bewegingen in relatie tot spierweefsel, ligamenten, pezen, retinacula,  bloed- en lymfevoorziening, zenuwstelsel en emoties. Je leert de energie te balanceren in de eerste laag van de aura en je leert te werken met de meridiaanmatrix.

Data:

29-30 september en 10 oktober 2021

14-15-16 januari 2022

2-3-4 april 2022 

(met één avond in de week voorafgaand aan de cursus ter voorbereiding. Deze wordt in overleg met de cursisten nog vastgelegd en bepaald)

Cursusplaats

Princenhil 37 Lage Zwaluwe

Kosten SIPS 1 en 2 cursussen: €330,00  + Kosten manual (om en nabij €30,00 exclusief verzendkosten)

Aanmelden

Cursus SIPS 2

Op deze cursus leer te je werken met de tweede laag van de aura, de emotionele laag.

Dit houdt in dat je gaat werken met gedachten (bewust), gevoelens (onbewust) en houdingen (geloofsovertuigingen). Je krijgt SIPS punten die te maken hebben met het balanceren van emoties (specifieke punten voor primaire emoties en gemengde emoties), persoonlijkheid, gedrag, attitudes (vastzittende gedragspatronen), aanpassingsgedrag en overlevingsstrategieën.

Je leert te balanceren op diep nivo van  switching Li-Re, Voor-Achter, Boven-Onder, waarbij we tevens  aan de slag gaan met breinsamenwerking –> switching punten, punten voor het Corpus Callosum, Projectie-, Associatie- en Commissure  vezels (dat zijn punten voor de links-rechts, voor-achter en boven-onder samenwerking van het brein).

Data:
                          12-13-14 november 2021

                          12-13-14 maart 2022

                          11-12-13 juni 2022


Cursusplaats

Princenhil 37 Lage Zwaluwe

Kosten SIPS 1 en 2 cursussen: €330,00  + Kosten manual (om en nabij €30,00 exclusief verzendkosten)

Aanmelden

Cursus SIPS 3

SIPS 3 gaat over de derde laag van het Human Body Energy Model: Het Mentale Lichaam op het fysieke plan.

Aspecten van de mind en mentale functies worden onderzocht en vrijgemaakt van een onjuiste spanning/voltage met behulp van nieuwe weerstands en amperage punten zeer specifiek voor de derde laag.

Theoretische modellen van energie, mind en gedachtevormen met Stressindicator Punten voor gemoedstoestanden, mentale functie, denken, bewustzijnsniveaus en de primaire zintuigen worden onder andere geïntroduceerd in deze workshop.

Tevens een aantal stress indicatorpunten voor verschillende soorten weefsel en structurele systemen om de effectiviteit van het werken op het fysieke lichaam te vergroten.

In deze workshop wordt zoals bekend een eenvoudige maar  krachtige SIPS-correctietechniek gepresenteerd die specifiek passend is bij de derde laag en zeker ook te gebruiken bij de reeds behandelde lagen in Sips 1 en 2.

Data Bij genoeg aanmeldingen kan de cursus bij mij gegeven worden door Jolanda Arts

Aanmelden

Kosten SIPS 3: €135,00 exclusief BTW per dag. Dus voor 3 dagen €405,00 exclusief BTW  (€ 490,05 inclusief BTW)

Cursus Touch for Health, Metaforen en vingermodes

De cursus Touch for health is de basiscursus van Kinesiologie

Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Oorspronkelijk is deze cursus bedoeld voor het in balans zetten van jezelf, vrienden, familie en andere belangstellenden, bedoeld als zelfhulpmethode. Het is tevens een mooie methode voor therapeuten die hun arsenaal willen uitbreiden en hun behandelmethoden willen vergroten.   Lees verder…

Na de cursus Touch for Health kun je als verdieping de cursussen Metaforen en Vingermodes volgen.
Lees verder…

Data 

Touch for health 1: 27 september, 4 en 11 oktober

Touch for health 2: 18, 15 oktober en 1 november

Zie aanmelding cursussen

Aanmelden